Over ons

Over Labelverbeteraar

Slim verduurzamen & volledig ontzorgen

Verduurzamen als missie

Onze oprichters, Juriaan Planten (op foto links) en Wietse Hoogsteen (op foto rechts), zijn experts met betrekking tot energielabels en verduurzaming van zowel particulier als commercieel vastgoed. Dankzij hun kennis en ervaring op het gebied van technische natuurkunde, wiskunde en consultancy, weten zij technische maatregelen te vertalen in praktische adviezen om gebouwen energiezuiniger te maken. Daarbij is hun uitgangspunt dat verduurzaming haalbaar, betaalbaar en praktisch moet zijn. Afspraken nakomen en snel reageren is voor ons vanzelfsprekend. 

“Bij verduurzamen denk je al snel aan isolatie, zuinige installaties en duurzame energieopwekking,” zegt Juriaan Planten. “De overweldigende hoeveelheid informatie hierover, maakt dat veel woningenbezitters, maar ook eigenaren van kantoorvilla’s en andere utiliteit, door de bomen het bos niet meer zien. Daarom hebben wij Labelverbeteraar opgericht. Samen maken wij gebouwen duurzamer én besparen we kosten. Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan een groenere toekomst.”

“Wij bieden praktische, snelle en kostenefficiënte oplossingen om zowel woningen als kantoorpanden, sportcentra en andere gebouwen, te verduurzamen,” zegt Wietse Hoogsteen. “Wij meten en verbeteren het energielabel, geven advies op maat en managen de uitvoering. Daarbij zorgen wij voor een strakke planning en goede communicatie met alle betrokken partijen. Eén aanspreekpunt van Label G tot A+, zonder zorgen voor de vastgoedeigenaar.”

Praktisch, professioneel en transparant

Waarom werken met Labelverbeteraar?

Praktisch

Ons uitgangspunt is dat verduurzaming haalbaar en betaalbaar moet zijn. Daarom zoeken wij naar praktische oplossingen.
Kunnen verduurzamingsmaatregelen bijvoorbeeld worden gecombineerd met achterstallig onderhoud?
Onze rapporten zijn geen dikke boekwerken die je moet doorworstelen. In de managementsamenvatting kun je in één oogopslag zien welke besparingsmaatregelen wij adviseren, de investeringen die daarmee gepaard gaan en wat de terugverdientijd is.

Professioneel

Labelverbeteraar is officieel gecertificeerd voor het afgeven van Maatwerkadvies, zowel voor woningen als utiliteit. Dat betekent onder meer dat wij bij het opstellen van een verduurzamingsadvies, berekeningen maken op basis van werkelijke energiestanden. Hierdoor zijn de berekende terugverdientijden van de investeringen op maat, realistisch en betrouwbaar. Bij het schrijven van onze adviezen hanteren wij ook het vierogen-principe en controleren elkaar. Doen zich ad-hoc problemen voor? Wij lossen het op!

Transparant

Onze werkwijze en tarieven zijn volledig transparant. Daarbij gaan wij te werk alsof wij ons eigen vastgoed verduurzamen. Wij selecteren de beste, kostenefficiënte maatregelen die het gewenste label en/of besparing opleveren. Wij staan achter ons advies; wat wij voorstellen kunnen wij ook voor u realiseren. Wij vragen wij standaard offertes op bij meerdere uitvoerders en installateurs. Onze opdrachtgevers worden volledig geïnformeerd over iedere stap die wij zetten. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Teamleden

Onze Labelverbeteraars

Juriaan Planten

juriaan@labelverbeteraar.nl

Wietse Hoogsteen

wietse@labelverbeteraar.nl

Douwe Hoogsteen

douwe@labelverbeteraar.nl

Kom jij ons team versterken?

Wil jij deel uitmaken van ons team? Neem dan contact met ons op!

Verduurzamingsadvies

Welke maatregelen zijn nodig om uw woning, kantoorpand of ander gebouw energiezuiniger te maken? Wij geven advies op maat met verduurzamingsmaatregelen die praktisch, haalbaar en betaalbaar zijn.

Woning:

vanaf €495 

Bedrijfspand:

vanaf €695

Prijzen zijn exclusief btw

Energielabels

Bij verkoop en verhuur zijn energie-labels meestal verplicht. Onze gecertificeerde adviseurs geven snel en vakkundig energielabels af. Zowel voor één woning of kantoorpand als voor complete vastgoedportefeuilles.

Woning:

vanaf €225

Bedrijfspand:

vanaf €495

Prijzen zijn exclusief btw

Projectmanagement

Labelverbeteraar kan u volledig ontzorgen door het gehele project te managen; vanaf de nulmeting en het verduurzamingsadvies, tot aan de uitvoering van de maatregelen en de afgifte van een nieuw energielabel.

Tarief:

10 % van de aanneemsom

Prijzen zijn exclusief btw

Huurpuntentelling

Vraag een officiële huurpuntentelling aan bij Labelverbeteraar om de huurpunten volgens het woning-waarderingsstelsel (WWS) te bepalen. Voor een enkele woning of voor een volledige vastgoedportefeuille.

Huurpuntentelling:

vanaf €150

+ Energielabel:

vanaf €300

Prijzen zijn exclusief btw

Huur vrije sector (WWS)

Wij geven strategisch advies hoe u het aantal huurpunten kunt optimaliseren, volgens het huidige én voorgestelde woningwaarderings-stelsel (WWS). Daarbij speelt de mate van energiezuinigheid een grote rol.

Huurpuntentelling +
Advies +
Energielabel :

vanaf €595

Prijzen zijn exclusief btw

Meetrapporten

Heeft u een NEN 2580-meetrapport voor exacte gebruiksoppervlakte en inhoud? Labelverbeteraar tilt met LIDAR-technologie en AI-tools vastgoedmetingen naar een nieuw niveau.

NEN 2580-meetrapport:

vanaf €150

Per verdieping extra:

€50 extra

Prijzen zijn exclusief btw

Google reviews

Tevreden opdrachtgevers